Onze mediators en leden

 1. Klik in de kolom 'Zoek en filter leden' rechts naast de mediatorlijst in het veld 'Op categorie' op: 'Kies categorie'.
 2. Klik in de lijst die verschijnt op de categorie waarin u mediators wilt zoeken. U kunt desgewenst meerdere categorieën toevoegen door nogmaals in dit veld te klikken.
      Laat dit veld leeg om in alle categorieën te zoeken. Wilt u uw selectie verder verfijnen dan kunt u aanvullende criteria toevoegen, vul hiertoe de gewenste selectievelden in.
 3. Onderdelen die u kunt aanvinken zijn multi-select: u kunt dus kiezen om bv. NMI mediators én MfN mediators weer te geven (door beide vakjes aan te vinken).
 4. Klik na het maken van uw keuzes tot slot onder in de rechterkolom op de blauwe knop 'Zoek met deze criteria' om iedereen die aan uw criteria voldoet weer te geven.

  Let op: U kunt een reeds gekozen categorie verwijderen uit uw criteria door op het kruisje van een 'batch' te klikken die in het veld 'Op categorie' zichtbaar is, overige velden uit te vinken die in de rechterkolom staan of door op de knop 'Wis mijn criteria' te klikken onder aan de kolom, welke laatste al uw criteria in één keer wist. Hierna kunt u met nieuwe criteria opnieuw gaan zoeken en filteren!

 1. Naast de 'Bekijk details' knop zijn alle afbeeldingen en namen van mediators ook klikbaar om details van een mediator weer te geven.
 2. De categorie die bij een mediator is aangegeven is ook klikbaar, hiermee worden alle mediators in die categorie weergegeven. Klik op 'Wis mijn criteria' om dit ongedaan te maken.
 3. In elke detailweergave treft u een contactknop aan om direct contact op te nemen met de mediator.
 4. In elke detailweergave kunt u een mediator een beoordeling geven.
 5. Alvorens u beoordelingen kunt geven dient u ingelogt te zijn met een geldige account. Geen account? Maak dan hier een gratis account aan.